Најновије

СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ: Лавина размењених увреда између Трампа и Хилари!

ВАШИНГТОН – Хилари Клинтон и Доналд Трамп размењивали су синоћ увреде са супротних крајева САД, преневши своју борбу за Белу кућу у савезне државе кључне за изборе и показавши огромне разлике у њиховим погледима на Америку на мање од 100 дана пред излазак на биралишта, наводи АФП.

Трамп (Фото: Синхуа)

Агенција наводи да једна од кампања која је изазвала највеће поделе у модерној историји САД улази у нову фазу након што су републиканци и демократе изабрали своје кандидате за изборе 8. новембра.
Клинтонова је након историјског прихватања кандидатуре у четвртак у Филаделфији, као прва жена коју је велика партија кандидовала за челну функцију у САД кренула на аутобуску турнеју по Пенсилванији и Охају. У Колораду, кључној западној држави, њен републикански противник је обећао да неће више „бити фин”.
Он је говор који је Клинтонова одржала на Демократској националној конвенцији назвао „просечним”, назвао је лажљивицом и обећао да ће зауставити миграције сиријских избеглица.
„Почињем да се слажем са вама”, казао је 70-годишњи Трамп својим присталицама који су узвикивали „у затвор с њом, у затвор с њом” на рачун Клинтонове.
Он је поручио да „скида рукавице”.
„Запамтите, овај Трамп више неће бити фин”, казао је републикански кандидат.
На његове прозивке 68-годишња Клинтонова поручује да је Трамп претња по демократију и покушава да добије део радничке класе који чини базу Трамповог гласачког тела.
С тим у вези, Клинтонова је напала Трампа због тога што његова компанија израђује пуно својих производа ван САД.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА