Најновије

АТРАКТИВНА ПЛАВУШИЦА: Oва секс бомбица je Трампова ћерка?! (ФОТО)

Док се њен тата бори за титулу председника, ова 22-годишња плавојка труди се да влада друштвеним мрежама. И за сада јој то одлично иде!

Тифани Трамп (Фото: Инстаграм)

Тифани Аријана је ћерка Доналда Трампа, америчког бизнисмена и кандидата за председника САД, коју је добио у браку са другом супругом, глумицом Марлом Меплс.
Двадесетдвогодишња Тифани већ је (с разлогом) сврстана у групу "богата деца Инстаграма". Број пратилаца на овој друштвеној мрежи прешао је 215 хиљада и расте из дана у дан.
Тифани је одрасла у Калифорнији са мајком и јавности није била интересантна све док њен отац није постао политички ангажован. Кандидатура Доналда Трампа за председника САД донела је Тифани, веровали или не, чак и насловне стране магазина!
Атрактивна плавуша посебно је ангажована на друштвеним мрежама у последње време и популарност користи да промовише очеву кампању. 
Чак је добила прилику да говори на Националној конвенцији републиканаца, где је за свог оца рекла да је "у суштини, пријатељски настројен, брижан, смешан и јако реалан".
Млада Тифани се бави моделингом и певањем. Садашњег дечка Роса Меканика упознала је на факултету. Рос такође потиче из утицајнеИако је одрасла на западној обали, далеко од оца и остатка породице, Трамп је финанцирао њено школовање и све остало што је ишло уз то.
Тако је, на пример, на егзотичне дестинације увек ишла очевим приватним авионом, а управо јој је полусестра Иванка "средила" да ради праксу у магазину "Вог".
Доналд Трамп је одувек истицао да је изузетно поносан на Тифани, не само зато што је добра ученица, већ и зато што је добра особа.
A ко се брчка на Јадрану, погледајте ОВДЕ. Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА