Најновије

"Док се нису срели, живот још увек није почео"

"Док нисам срела тебе" роман, чији је аутор Џоџо Мојес, недавно је угледао светлост дана у нашој земљи, али не само као књига већ и као филм који је од недавно на биоскопском репертоару.

Слика са насловне књиге (Фото: Вулкан)

Вулкан издаваштво објавило је специјално издање светског бестселера списатељице Џоџо Мојес са филмском корицом. Захваљујући дистрибутерској кући "БЛИТЗ филм&видео" гледаоци ће у биоскопима широм Србије имати прилику да на филмском платну виде јунаке свог омиљеног романа, чије улоге тумаче Емилија Кларк и Сем Клафлин. Лу Кларк зна мого тога. Зна колико корака има од њеног стана до аутобуске станице. Зна да воли оно чиме се бави, а да можда ипак не воли свог дечка Патрика. Оно што Лу не зна је да ће ускоро изгубити посао, као и умирујућу спознају, њој неопходну, да зна шта будућност доноси.

Вил Трејнор зна да му је саобраћајна несрећа на мотоциклу одузела жељу за животом. Зна да све од тада делује безначајно и тмурно и зна како ће то окончати. Оно што Вил не зна је да ће у његов живот уз ватромет боја улетети Лу. Али ни једно ни друго не знају да више никада ништа неће бити исто. Док се нису срели, живот још увек није почео... Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА