Најновије

БЕЗ БРУСА! Јелена Карлеуша показала брадавице и распаметила фанове! (ФОТО)

Врела фотка.

Јелена Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Јелена Карлеуша је позната по томе што воли да помера границе и провоцира, било да је у питању модни стил или њена музика.
Када је гардероба у питању, Јелена је често упоређивана са Лејди Гагом и Ким кардашијан, која је од које "украла" изглед и која је прва направила помак у модерној, модној индустрији. Међутим, мајка две девојчице, поред тога што је, упркос порођају, успела да одржи линију на завидном нивоу, и даље успева да шокира, али у исто време и обрадује фанове. Наиме, када је жена Душка Тошића објавила на Инстаграму фотографију у хаљини, у којој изгледа заиста атрактивно, фанови су приметили и да певачица не носи брус, као и да су јој брадавице веома видљиве испод тканине. У исто време је и шокирала фанове, али и одушевила.

😎

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 1, 2016 at 5:14am PDT

Само неки од коментара су: "Најсавршенија си жена", "Посебна си, једина и непоновљива", "Без бруса је!", "Свака част Јелена", а показатељ колико их је одушевила је и то да је фотка за само два сата добила преко 25.000 лајкова и преко 100 коментара. Погледајте ОВДЕ, процуреле потпуно голе фотографије Трампове жене, а он је необично реаговао (ФОТО 18+)
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА