Најновије

ПАЛМИ ЈЕ САДА ГЕЈ ОКЕЈ: Лидер Јединствене Србије ће гласати за владу и тако погазити своја уверења

Најгласнији противник ЛГБТ популације најављује да ће гласати за Владу у којој је геј министарка.

Палма (Фото: Јутјуб)

Увођење припаднице ЛГБТ популације у власт оцењено је као историјски потез премијера Александра Вучића. Ипак, ништа мање није храбро што је министарка Ана Брнабић прихватила да се јавно декларише у држави за коју се мора признати да је већински хомофобична и у којој су ЛГБТ протести праћени нередима. Међутим, како Марковић Палма преживљава целу ситуацију само два месеца након што му је пресуђено да је дискриминисао геј особе и наложено му да се јавно извини.
Палма, чија је странка део владајуће већине, спојио је неспојиво - остаје при истим ставовима о ЛГБТ особама, а гласаће за Владу. На питање да ли ће гласати за Владу, он испрва одговара:
- Па ја лично и ЈС никада нећемо гласати и прихватити, ако ми одлучујемо, да се у Србији одржава геј парада. Никада нећемо гласати и прихватити да хомосексуалци улазе у брак било да је реч о мушкарцима или женама. Али, с друге стране, немам ништа против појединаца ЛГБТ - каже Палма.
Ипак, нема дилему како ће гласати.
- Ја ћу да гласам за Владу јер не може сада да стане на путу којим је кренула, али свој став о хомосексуализму нисам променио и то је став 97 одсто грађана Србије. Ако је та дама стручна за ресор за који је задужена, немам ништа против. Јединствена Србија нема министре у Влади, али нисам за то да стручни буду протерани из Србије због опредељења. Али, да поновим, нисам променио мишљење - истиче Палма.
Он додаје да је и сам у Јагодини запослио припадницу ЛГБТ популације и, како каже, „тамо где ради сви је хвале“.
- Ја немам ништа против тих људи, само имам против да шетају седам дана около као да су на сајму аутомобила - поручује Драган Марковић Палма.
Иначе, Драган Марковић Палма правоснажно је осуђен 2014. године због дискриминације ЛГБТ популације, а пре око два месеца повереница за заштиту равноправности донела је мишљење да је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма дискриминисао ЛГБТ популацију.

Овако је говорио Палма

- Ако треба у Европу да нас води геј популација, онда остајем да чувам овце, ионако их имам 80.
- Борићу се против беле куге, а не за права хомосексуалаца.
- Каква, бре, популација? То су групице људи које од својих и туђих здравствених проблема праве бизнис. Како да подржим нешто што је противприродно.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА