Најновије

ШЕШЕЉ ПАЛМИ: Да ли ћеш са министарком да причаш о сексу?

Лидер СРС Војислав Шешељ не престаје с провокацијама у српском парламенту па је тако реагујући на позив Драгана Марковића Палме министарки Ани Брнабић да посети Јагодину упитао да ли ће тема разговора бити секс.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Наиме, лидер Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић најавио је данас да ће посланици те партије, и поред његовог негативног става о хомосексуалним везама, гласати за избор Владе Србије у којој ће министарка бити Ана Брнабић, која има такво сексуално опредељење.
Немам лично ништа против тих људи (ЛГБТ популације) ако су способни и добро раде свој посао, али никада нећемо подржати геј параду и легализацију хомосексуалних бракова, рекао је Марковић на седници Скупштине Србије.
Сви ме питају, зову ме новинари... како ћу ја сада да гласам за владу у којој је дама ЛГБТ популације. Ми немамо ништа против тога да таква дама буде у влади, али ми никада нећемо подржати параду поноса и легализацију хомосексуалних бракова - истакао је Драган Марковић Палма (ЈС) у Скупштини Србије.
Он је позвао даму да посети Јагодину.
- Да причамо... - хтео је да настави реченицу, али га је у томе прекинуо Шешељ убацивши: "Сексу?". Палма је уз смех наставио "...о развоју локалних самоуправа".
Извор: ЕПК

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА