Најновије

МИХАЈЛОВИЋЕВА ОДГОВОРИЛА ВУЛГАРНО: Коњи су племенитији од Маршићанина!

БЕОГРАД- Пљуште увреде! Актуелни председник ДСС-а Драган Маршићанин је на свом Твитер профилу извређао министре у Влади Србије, као и чланове српског парламента, које је назвао коњима!

Зорана Михајловић (Фото: ЈуТјуб)

- Калигула у Сенат увео једног коња, Вучић у Скупштину и Владу читаву ергелу - написао је Маршићанин на Твитеру и изазвао прави политички рат у Србији.
Мандатар Александар Вучић изјавио је да део опозиције износи најбруталније увреде на рачун Скупштине и Владе, те да ће се то наставити све док се поново „не дочепају прилике да наставе пљачку државе“.
„Данас смо слушали и друге увреде о диктатури, што је само по себи контрадикција, јер оптужбе о томе слушате у парламенту. Једино чиме се баве су најбруталније увреде на рачун Скупштине и Владе“, рекао је Вучић.
Зорана Михајловић, функционерка Српске напредне странке и кандидаткиња за потпредседницу Владе и министарку саобраћаја,каже да речи које је Маршићанин изрекао најбоље говоре о томе какав је он човек.
- То је страшно. То што он говори су заправо речи о њима, љубоморним и пакосним политичарима, који тиме показују грађанима какви су. Он је раније страшно нападао жене и његова странка није реаговала. Да је неко из СНС-а тако нешто рекао, избиле би демострације и биле потписиване петиције да будемо смењени - каже она.
Михајловићева тврди да се у овом твиту види говор мржње. 
- Иначе, коњи су дивне, племените животиње и поносна сам и да сам коњ, јер и у том случају имам више племенитости, као и свако од нас које је Маршићанин прозвао, од њега, који тако пише. Нема нисшта горе него кад људе носи и вуче мрзња. Нас, нашег председника, сваког од нас из СНС-а, носи и вуче само племенитост и доброта и рад и брига о људима. То су грађани препознали и свој суд о свакоме рекли на изборима - каже Зорана Михајловић.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА