Најновије

НЕ СМЕТАЈУ ЈОЈ ПАЛМИНЕ УВРЕДЕ: Геј министрака иде у посету Јагодини

БЕОГРАД- Новоизабрана министарка за државну управу и локалну самоуправу Ана Брнабић изјавила је синоћ да је рационализација веома комплексан процес, који не значи само отпуштања у државној управи него и додатну обуку државних службеника.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Брнабић је новинарима у Скупштини Србије након полагања заклетве рекла да државна управа треба да буде у служби грађана и привреде, али да је важно да и државни службеници буду задовољни и срећни на послу како би могли да пруже квалитетну услугу грађанима.
„То је двосмерна улица”, додала је.
Она је рекла да је Јагодина једна од првих локалних самоуправа које би волела да посети, наводећи да ће апсолутно прихватити позив лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме и да се његов однос и лично мишљење према сексуалној оријентацији не тиче њеног посла.
„Можда пре тога посетим Бајину Башту због елементарних непогода. За мене не постоје разлике у локалним самоуправама”, рекла је она.
Одговарајући на питање о преласку из невладиног сектора у извршну власт, Брнабић каже да у НАЛЕД-у види партнера, да ће се око неких ствари сложити, а око неких неће.
„Долазим из Управног одбора организације која је била критички партнер владе и сада седим на другој страни и они ће бити критички партнер мени. Ја сада заступам интересе Владе Србије, НАЛЕД заступа интересе својих чланова”, прокоментарисала је она.
На питање да ли има страх због нових дужности, Брнабић је одговорила да Србију чекају озбиљне реформе, а да су неке од њих започете у претходном периоду попут Закона о општем управном поступку. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА