Најновије

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Разумемо да је Чеда бесан због Слободана Милошевића!

БЕОГРАД - Покрет социјалиста (ПС) је данас саопштио да "разуме бес" лидера Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомира Јовановића због најновијих доказа о невиности Слободана Милошевића.

Вулин - први човек ПС-а (Фото: ЈуТјуб)

У саопштењу, ПС наводи се да је Јовановић био један од људи који су Милошевића "без икаквог правног основа и доказа" испоручили Хашком трибуналу, као што је био и један од "јастребова" који је међу првима признао геноцид у Сребреници.
"Тешко је Чедомиру Јовановићу да носи толики терет поготово данас када ни Хашки трибунал није успео да потврди и оправда Јовановићеве изјаве и поступке", истиче се у саопштењу.
ЛДП је раније данас оценила да изјава министра Александра Вулина да је Хашки трибунал потврдио исправност политике Слободана Милошевића, представља "погрешно читање историје" и величање "злочиначке политике деведесетих".
У саопштењу ЛДП се наводи да Србија будући мир, стабилност и развој може наћи само као део ЕУ, интегрисана у регион повезан разумевањем и сарадњом. 
ПС додаје да би ЛДП, пре него што почне било шта да коментарише, могао прво да објасни како су Јовановић и његова фирма "Агро хуб" направили дугове од 220 милиона динара због чега је фирма у стечају, као што би могао да објасни у где се налази државно жито поверено на чување Јовановићевој фирми.
"Сигурни смо да Србија свој мир и стабилност не може пронаћи са људима попут Јовановића коју месецима дугују зараде радницима који раде у његовим фирмама. Такви појединци немају да понуде Србији ништа друго осим безакоња, опште корупције и сигурне пропасти, што им је и био политички програм док су водили ову државу", додаје се у саопштењу.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА