Најновије

Дачић: Слоба није злочинац, он је херој!

Шеф српске дипломатије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић каже за да ће се на крају утврдити да Слободан Милошевић није био ратни злочинац, већ борац за српске интересе!

Ивица Дачић (Фото: Синхуа)

Дачић је за лист Aло прокоментарисао писање медија да се у пресуди некадашњем председнику Републике Српске Радовану Караџићу наводи да није било довољно доказа да је Слободан Милошевић био сагласан са стварањем етнички чисте територије, чиме је фактички он ослобођен свих оптужби.
- Кад-тад истина исплива на површину. Тако је и сад. Милошевић није био ратни злочинац, већ је штитио српске интересе и то ће историја доказати - каже за исти лист први потпредседник Владе Србије, лидер СПС-а и некадашњи близак сарадник Слободана Милошевића.

Дачић каже да нови докази из Хага могу само да буду добри за Србију и да јој „скину с леђа разне етикете геноцидног народа и државе, које су јој многи на силу качили”.
- Што се Србије тиче, ови нови докази неће ништа променити, само више никоме неће смети да падне на памет ни да помисли, али ни да каже да је наша држава негде починила геноцид - каже Дачић.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА