Најновије

МУШКАРЦИ СУ РЕКЛИ СВОЈЕ: Седам техника у оралном сексу које их доводе до лудила!

Мушкарци су упитани шта највише воле код оралног секса, а они су открили које су то "технике" којима их се лако може довести до лудила.

Мушкарци обожавају орални секс (Фото: Pornhub.com)

1. "Обожавам када се моја девојка игра с мојим тестисима током оралног секса. Држи их у једној руци и повремено их мало стисне. Истовремено стимулисање пениса и тестиса тотално ме узбуђује и због тога је оргазам још јачи."

2. "Најдраже ми је када ми успут масира здањицу. Ухвати ме с обе руке док језиком лагано кружи по мени. Када то ради осећам се невероватно, не може боље од тога."

3. "Волим када ме изазива пре оралног секса. Једном сам лежао на леђима, а моја девојка се приближила мом међуножју и једноставно гледала мој пенис. Провела је добар минут мирно га гледајући, а онда је почела уснама да кружи око њега и да дахће без да ме је уопште дотакла. Ишчекивање ме је убило и због тога је тренутак када је стварно кренула с акцијом био феноменалан."

4. "Смета ми кад жена то ради као да обавља неки кућни посао, без воље. Зато обожавам када моја цура прионе послу с осмехом на лицу и ентузијазмом. Тако је већ урадила пола посла, тотално опустила атмосферу и лудо ме напалила."

5. "Најдражи ми је добар рад језиком, без тога нема доброг оралног секса. Осећај када језиком прелази преко мене је невероватан, поготово када њиме лагано кружи. То ме највише узбуђује код оралног секса."

6. "Супер ми је када моја девојка пре акције стави коцкицу леда у уста. Осећај хладног језика на мом пенису је невероватан и тотално појача читаво искуство."

7. "Руке и уста истовремено у акцији. То ме највише напали. Онај осећај када осетим топлину њеног језика и стисак њене руке. Апсолутно невероватно, двострука сензација."  Како најлакше да пронађете Г тачку која слабији пол доводи до делиријума од оргазма, прочитајте ОВДЕ. Извор: zadovoljna.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА