Најновије

ШЕШЕЉ О МИЛОШЕВИЋЕВОЈ ПОБЕДИ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА: Слобу су убили када су схватили да не могу да га осуде

После пресуде Радовану Караџићу подигла се велика прашина због неколико пасуса у пресуди у којој је ''наводно'' хашки трибунал постхумно ослободио Слобана Милошевића све одговорности.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

- То је још само један показатељ да је Милошевић победио хашки трибунал. Не знам да ли се сећате мог сведочења у његовом процесу? То је било занимљиво као и моја суђења, тада смо заједно разбили оптужницу против њега и Хаг као и у мом случају није могао ништа да учини поводом његове пресуде - каже Шешељ. По његовом мишљењу Хаг је ипак нашао начин да казни бившег председника СР Југославије.
- Њега су у најмању руку убили када су схватили да не могу да га осуде. Убили су га ускраживањем редовне лекарске помоћи, а било је у том случају још доста контраверзи. 
Подсетимо, Хашки трибунал постхумно је ослободио Милошевића свих оптужби за ратне злочине почињене током рата у Босни, тврди амерички новинар Нил Кларк. Он у свом блогу објављеном на сајту РТ открива да је трибунал покушао да прикрије ослобађање Милошевића јер се та одлука спомиње само у једној реченици пресуде бившем председнику РС Радовану Караџићу. Погледајте ОВДЕ више о томе. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА