Најновије

ОДАКЛЕ ТИ ОДЈЕДНОМ С*СЕ?! Анастасија се похвалила бујним попрсјем, фанови је испрозивали (ФОТО)

Фанови је испрозивали да је ставила силиконе.

Анастасија Ражнатовић (Фото: Инстаграм)

Анастасија Ражнатовић је у последње време веома популарна у медијима, како због своје маме, Светлане Цеце Ражнатовић, тако и због тога што је израсла у праву лепотицу, те је онда и њен стил живота, као и љубавни живот заинтересовао јавност и стекла је бројне фанове. С обзиром на све то, Анастасија је једна од популарнијих младих дама на нашој естрадној сцени и узор је многим другим младим девојкама. Једна предност, због које је многи и воле, јесте да није имала комплекс када су питању њене груди. Није да их уопште нема, али није се могла похвалити ни да има бујне, силиконске груди. 
Међутим, на последњој фотографији коју је објавила, фанови су приметили да њене груди изгледају бујније, па је питање да ли је пала нека естетска операција или је због угла сликања и избора брусхалтера дала утисак да су јој груди веће. Мада је хтела да се похвали шминком, барем мушки део њених фанова је приметио нешто друго. Погледајте слику, па процените сами:

Уколико сте пропустили да видите фотку на којој је Анастасија показала далеко више него што је хтела, кликните ОВДЕ. Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА