Најновије

НИШТА ЈОЈ НИЈЕ СВЕТО: Атина Ферари џукачки напљувала Новака Ђоковића!

Након што је српску јавност разбеснела гнусним речима на рачун убијене девојчице Тијане Јурић, после чега је на кратко морала да напусти земљу, Атина Ферари сада је напљувала и Новака Ђоковића.

Атина Ферари (Фото: Инстаграм)

Учесница обе последње сезоне ријалитија "Парови" Атина Ферари позната је по дугачком језику, а њене бљувотине се данима препричавају по градским кулоарима. Још увек се спомињу њени узнемирујући испади од прошле године, када је избацила салву гнусних речи на рачун убијене и силоване Тијане Јурић, о чему више можете да сазнате ОВДЕ.
Сада је одлучила да каже шта мисли о најбољем спортисти на свету, нашем Новаку Ђоковићу, који очигледно није човек њеног калибра. - Јао, Новак Ђоковић ми је смешан - рекла је ријалити звезда за портал Еспресо. - Хајде могу да кажем да је занимљив лик, али је као фрајер нула. Никакав је! Како гледа, какав став има... Никакав вала! - Делује погубљено, баш ми је онако избезумљен сав. Не разумем рибе које се ложе на њега, шта ли виде у њему да ми је само знати - навела је естрадна плесачица. Коментаре препуштамо вама. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА