Најновије

СОЊА ИЗ "ВИДИМО СЕ У ЧИТУЉИ": Била је опасна девојка, данас је жена фудбалера и изгледа овако (ФОТО)

Соња Лазетић данас ужива у сигурној породичној луци са бившим фудбалером Николом Лазетићем. Међутм, њен живот није одувек био тако миран.

Соња Лазетић (Фото: Јутјуб)

Соња је позната по "улози" у филму о криминалцима у Србији који су владали подземљем 90-их година, попут Жељка Ражнатовића Аркана, Кристијана Голубовића, Кнелета, Михајла Дивца, Банета Гребенаревића и Горана Вуковића.

Тада 15-годишња Соња је имала веома провокативан изглед, али и понашање нетипично за једну тинејџерку. Причала је о животу на високој нози и томе како жели да постане познати фотомодел.

"Хоћу да будем фотомодел. Сви се појаве на пет минута и опет потону. Ја хоћу увек да будем на површини. Хоћу да ме увек сви виђају и знају", унела се Соња у причу. Иначе, Соња из брака са контроверзним бизнисменом Гораном Марићем Маретом, убијеним пре неколико година на Авали, има две ћерке и сина.

Такође је доспела и у новинске ступце када је 2001. године са Еленом Карић осуђена на осам месеци затвора, условно две године, због поседовања веће количине оружја великог калибра.

Данас се бави угоститељством и изгледа овако:

А како изгледа порно филм Маце Дискреције који је недавно процурео у јавност, погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА