Најновије

ОТРОВНИЈИ ОД ОПОЗИЦИЈЕ: Владимир Ђукановић напао Вучића и Николића!

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић, после Зоране Михајловић, потпредседнице Владе, напао је шефа Александра Вучића, као и бившег председника СНС, данас председника Србије Томислава Николића.

Владимир Ђукановић (Фото: јутјуб)

Ђукановић је на друштвеној мрежи Твитер написао да никад неће бити политичар, јер нема стомак да се смеје Џозефу Бајдену, потпредседнику САД, који је пре два дана био у посети Србији.
То би можда и прошло незапажено да на фотографијама које су објављене уз текстове о посети важног госта из САД нису насмејани Вучић и Николић у друштву с Бајденом.
- Никад нећу бити политичар. Немам стомак да се смејем Бајдену. То могу прави државници и политичари, научени да сузбију емоције - написао је Ђукановић на Твитеру.
На опаску једног од корисника ове друштвене мреже да грађани Србије нису видели сузбијање емоција, већ само срдачност, Ђукановић је написао да то тако мора.
- Не видесмо сузбијање емоција, напротив, грљење и хапшење по рамену с великим и потврђеним пријатељем Србије - провоцирали су Ђукановића, на шта је он навео:
Ђукановић није одговарао на позиве, а његов страначки колега Верољуб Арсић није био расположен да коментарише писаније млађег колеге.
- Нисам то видео. Не бих коментарисао шта раде колеге на друштвеним мрежама - кратко је поручио Арсић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА