Најновије

ЦАЦА ИЗ ПАРОВА О АФЕРИ "ЕЛИТНА ПРОСТИТУЦИЈА": Мадам Жељка никога не тера, а ко жели може да се курва! (ФОТО/ВИДЕО 18+)

Бивша учесница "Парова" Александра Радојевић Цаца, која је ухапшена у марини Порто Монтенегро у Тивту са Жељком Роловић, признаје за Информер да мадам Жељка подводи девојке.

Александра Радојевић Цаца (Фото: Инстаграм)

Цаца, међутим, тврди да тог дана када су приведене зато што је у гаћама Еме Ђухић пронађено 7,5 грама кокаина, она није ишла да се проституише.
Александра потврђује да су њене другарице могле да наплате секс уколико су то желеле:
- Жељка је жена са ставом и никада ми није нудила да се бавим проституцијом. Она никада никог не би подводила и рекла "еј, слушај, имам за тебе овог или оног". Никада никог није терала на то, већ онај ко жели може, ко не жели - ником ништа.

Јеси ли ти желела?
- Мени никада није понудила тако нешто, али нема тих пара због којих би ја легла са неким ко ми се не свиђа у кревет.
Хоћеш да нам кажеш да вас је Жељка тек онако позвала на јахту богатог шеика, ког сте виделе једном у животу? Да сте понеле кокаин и кренуле с непознатим Рускињама и Италијанкама само да се провозате јахтом?
- Немам потребу да браним ни себе ни Жељку. Само причам истину. Знам да јахте, шеик, кокаин, Рускиње, Италијанке, Жељка, која је признала да се бави подвођењем, асоцирају на проституцију, али није тако.

Ако си свесна свега тога, а не бавиш се проституцијом, зашто си кренула на ту јахту?
- Једном се живи у животу. Пошла сам на ту јахту јер сам желела да се добро проведем. Није ми жао што сам се нашла у том друштву, јер не кријем ништа. Нисам из те приче и немам због чега да се кајем.
Како сте ви, поштене младе девојке, уопште упознале времешног богатог шеика?
- Шеика смо упознале на Цецином наступу у "Топ хилу." Зготивили смо се и он нас је позвао на своју јахту да крстаримо до Дубровника. Са нама су биле и неке Рускиње и Италијанке. Ја заиста не знам шта су оне радиле на броду и да ли се баве проституцијом или не. Ми нисмо ни стигли до те јахте, пошто нас је полиција задржала. Шеик је испловио без нас.
Да ли си свесна да својим понашањем одајеш утисак лаке жене?
- Знам да својим голишавим фотографијама привлачим људе који користе услуге проститутки, али то је њихов проблем. Такве психопате само блокирам на друштвеним мрежама, а у реалном животу их игноришем.
Да ли си за легализацију проституције?
- Не бих легализовала проституцију, јер је потпуно глупо да ти занимање буде продавање тела. Не знам никога ко се бави проституцијом, јер девојке које то раде крију и максимално пазе да их неко не ухвати.
Тврдиш да се не бавиш проституцијом. Како би онда реаговала да си стигла до шеикове јахте, јела, пила, крстарила на његов рачун и да је он почео да ти се удвара?
- Да сам отишла на јахту и да ме је шеик мувао, одбила бих га, јер није мој тип, а и годиште је мог тате. Такви ме не занимају кад могу да имам и млађег и лепшег.
Хоћеш да ми кажеш да ти никада нису нудили новац за секс?
- Свакодневно добијам непристојне понуде, највише на Инстаграму. Неки моћни људи се разбацују парама, нуде ми по 5.000-6.000 евра за вече. Ја све те понуде одбијем јер се не бавим проституцијом.
Кокаин је пронађен код твоје другарице Еме Ђухић. Да ли се ти дрогираш?
- Никада нисам пробала кокаин нити било коју другу дрогу, јер сам дијабетичар. На инсулину сам и узимање било које дроге могло би да ми дође главе.
Погледајте ОВДЕ добру, часну и поштену Сорају! Извор: Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА