Најновије

СТАРЛЕТЕ ОТКРИВАЈУ: Политичари нам нуде станове и хиљаде евра за једну ноћ!

Судећи према речима старлета, велики је број политичара који своје еротске апетите покушава да задовољи обећавајући скупе поклоне у замену за секс.

Старлете (Фото: Принскрин)

Обећање скупих поклона је за политичаре, изгледа, најкраћи пут до испуњења сексуалних фантазија, бар судећи по речима старлета. Оне у непристојне понуде које су добијале убрајају станове, аутомобиле и велике суме новца - више хиљада евра за вече. Ипак, свака од њих тврди да је те понуде одбила.
Мадам Жељка, од раније позната полицији и јавности због подвођења девојака богатим клијентима, каже да је и сама добијала много непристојних понуда, али да ниједну није прихватила.
- Непристојних понуда је било и биће. Обећавали су ми станове, велики новац, ауто... Ништа од тога нисам желела. Ја сам верна свом мужу, који је у Италији - рекла је она.
Њена пријатељица Ема Ђихић, код које је полиција у среду ујутру пронашла кокаин док је у друштву Жељке покушала да се укрца на јахту усидрену у Порто Монтенегру, такође тврди да јој политичари често нуде поклоне у замену за секс, али да их никада није прихватила.
- Обећавају све и свашта, али ја не пристајем., јер имам своје принципе - рекла је Ема.
Тијана Максимовић, коју најбоље познајемо под именом Тијана Ајфон, признаје да јој је један политичар понудио и стан и аутомобил, које је одбила.
- Један политичар ми је нудио стан у Београду. Кад нисам пристала, онда ми је рекао да ће ми дати и аутомобил. Ето, одбила сам, а да нисам, имала бих све - каже Тијана.
На другој страни, Александра Радојевић звана Цаца каже да су јој у замену за секс нудили огромне суме новца.
- Највише непристојних понуда добијам на Инстаграму. Неки моћни људи се разбацују парама, нуде ми 5.000-6.000 евра за вече. Ја те понуде одбијам јер се не бавим проституцијом - тврди Цаца. Погледајте ОВДЕ Цецин коментар на дружење са Легијом
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА