Најновије

ДЕБЕЛО ПЛАЋАО СТАРЛЕТУ НАРОДНИМ ПАРАМА: Директор частио супругу "тројком" са Шавијом! (ФОТО/ВИДЕО)

Шокантно! Дугогодишњи директор једног важног јавног предузећа, иначе познат по раскалашном начину живота, месецима је дебело плаћао старлети Наташи Шавији за „тројку“, односно за повремено дружење са њим и његовом супругом, сазнаје „Ало!“ из поузданих извора!

Наташа Шавија (Фото: Инстаграм)

Овај партијски директор (име познато редакцији) је, према тврдњама извора, атрактивној младој старлети, како би се повремено придружила њему и његовој супрузи и додатно им подгрејала страсти, плаћао стан у елитном београдском насељу Белвил. Обезбедио јој је и луксузни аутомобил, а сваког месеца чашћавао је са по 5.000 евра!
- За те његове баханалије знали су готово сви његови блиски пријатељи јер он то није скривао, фактички се и хвалио и причао да је срећник што има „жену широких схватања“. Додуше, о огромној своти коју је давао старлети, учесници бројних ријалити програма, није толико говорио, те детаље је прећуткивао. Њих троје састајали су се углавном викендом, и то најчешће у Белвилу, у стану који је он нашао за старлету. Те баханалије су трајале, али када је изгубио функцију џеп му је постајао све плићи, па су се та дружења, логично, проредила - открива извор који је одлично упознат са приватним животом бившег функционера, додајући да све то траје и дан-данас.
То што је овај политичар, попут многих његових колега, ангажовао старлету да га повремено „опусти“, с том разликом што је он у целу причу укључио своју жену, према речима познатог сексолога и уролога Александра Милошевића нимало не треба да нас чуди.
- Овде је реч о класичном свингерају. Политичари су се ухватили једног веома тешког посла, а сви ови догађаји који се полако разоткривају последњих дана, а тичу се њихових дружења са старлетама, говоре само једно, да нису довољно спремни да се изборе са својим послом. Ако њихов посао ради човек коме то иде, ко је способан, њему не требају ни старлета нити виски, он ће да уради свој посао, а све ове екстремне ствари које се дешавају, а ова о којој сада говоримо и те како је екстремна, индиректно говоре да је њима врло тешко да раде свој посао, да се плаше неуспеха, да се превише замарају.
Они можда страшно желе добро Србији или страшно добро својој супрузи, али им се дешава да не умеју и онда су стално нервозни и као такви подложни да посегну за другим, лако доступним девојкама. Неки траже спас у алкохолу, неки у томе. Овај конкретан случај говори да је то човек коме је посао веома тешко падао, који је био много нервозан, који је стрепео и тражио издувни вентил. Сви имају тежњу ка неким забрањеним стварима, али овај човек трошио је паре целог народа за нешто овакво. То је показатељ, још један у низу, да ми као народ не заслужујемо такве политичаре - објашњава др Милошевић.
Шта се дешава са афером "елитна проституција", погледајте ОВДЕ!
Иивор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА