Најновије

ОВО ЈЕ МОЖЕ КОШТАТИ ИЗБОРА: Блиска сарадница Хилари Клинтон радила за екстремистички исламски магазин!

ЊУЈОРК- Америчка председничка трка као да не може без узбуђења и скандала. Електронско издање листа New York Post објавило је да је Хјума Абедин - кључна помоћница Хилари Клинтон, кандидаткиње Демократске партије за председника САД – била уредник листа за муслимане Journal of Muslim Minority Affairs који је пропагирао радикалне исламске ставове.

Хилари (Фото: Синхуа)

New York Post је дословно написао: „Главна помоћница Хилари Клинтон у актуелној изборној кампањи пуних десет година је радила за радикални муслимански лист који је агитовао против давања права женама и оптуживао САД да су саме криве терористичке акте од 11. септембра 2001. године“.
Исти лист у истом тексту указује да Абедин – уколико Клинтонова буде изабрана за председника САД – може постати шефица апарата сарадника Беле куће.          
New York Post тврди да је Journal of Muslim Minority Affairs "саудијски орган пропаганде".
Прецизира да је тај лист пропагирао ограничавање права за жене и отворено писао да су Сједињене Државе – својом непријатељском политиком према муслиманима – испровоцирале терористички напад на Њујорк и Вашингтон.
New York Post посебно наглашава да Хјумина мајка Салеха Абедин све до данас главни уредник Journal of Muslim Minority Affairs.
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА