Најновије

ПУТИН ОБЈАВИО ОТВОРЕНИ РАТ ИЛУМИНАТИМА: Ако Сорош икад уђе у Русију, никад више из ње неће изаћи!

МОСКВА - Русија је издала званично саопштење да је Џорџ Сорош тражен "жив или мртав", наводећи да су и он и његова организација "претња за руску националну безбедност".

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Сорошу је забрањен улазак у Русију још од прошле године, када се сазнало да је он помогао уништење руске економије у раним ’90-им, извештава "veteranstoday.com".

Још пре шест година објављено је:

"Прва ствар коју требате да знате о 'Голдман саксу' је да је то најмоћнија инвестициона банка на свету, да је свуда, да је то велики вампир који сиса лице човечанства и немилосрдно досипа свој левак крви који мирише на новац."

"У ствари, историја недавне финансијске кризе потписана је од стране ове банке и њених питомаца."

Сорош је као ова банка. Фил Батлер каже: "Џорџ Сорош је замесио сваку политичку питу која постоји. Ако постоји криза на свету, сигурна је опклада да он има удела у томе".

Може се рећи да су Сорош и "Голдман сакс" идеолошки припадници истог братства. Њихова стратегија је мало другачија, али је крајњи резултат уништење живота путем економског система (било да је у питању капитализам или социјализам) и политичка манипулација.

Сорош мисли да је непобедив. Мисли да може да се креће у политици целе планете у неколико трептаја ока и да нико не може да му каже да престане. Он је творац финансијске алхемије. Сматра да може да убије политичку стабилност Европе и Америке без изазова.

Сорош је стар, али није застарео. Његова организација је недавно разоткривена у обављању тајних операција осмишљених да дестабилизују Русију. Поводом тога занимљив је цитат процурео из досијеа "Сорош фондације":

"Наш интерес је да се укључимо у активности руских покрета који се боре против традиционалних вредности. Али именовање наше стране је проблематично: ми смо у послу каналисања новца у другим земљама у политичке сврхе."

Сада се види право лице Сороша. Све те приче о помагању сиријским избеглицама, о спасавању Украјине, о "грађанским правима" и увођењу "демократије" у Русију су само димна завеса.

Према Батлеру, све је то инфекција Сороша. Сорош жели да уништи руске традиционалне породице. Он жели да Русија буде као зоолошки врт, а "демократија" је термин којим обмањује масе.

Сорош је у фебруару 2015.године написао да је "Путин већа претња постојању Европе од Исламске државе" и таквим изјавама је само отпочео свој ђавољи план.

"Лидери САД-а и ЕУ греше кад мисле да је Русија потенцијални савезник у борби против исламске државе. Докази их оспоравају. Путинов циљ је подстицање разградње ЕУ, а најбољи начин да то постигне је да поплави Европу сиријским избеглицама."

"Руски авиони су бомбардовали цивилно становништво у јужној Сирији и натерали их да побегну у Јордан и Либан. Сада је у пустињи 20 хиљада сиријских избеглица које чекају пријем у Јордан."

А докази оваквих тврдњи? Па, докази су у самом Сорошу. Оно што он каже је довољно. Нема потребе за истрагама. Сорош је алфа и омега, почетак и крај. И ако докази случајно указују на нешто другачије онда морају бити одбијени. Ако се Русија заиста бори против терориста онда је таква информација ипак лажна јер се Сорош са њом не слаже.

Сорош не схвата да је рањивији него икада раније јер се не понаша практично. Тежи да допуни идеолошке догме и занемарује истину.

Вероватно је истина да је Сорош против израелског режима, али оно што он даје то са друге стране узима.

Свидело се то њему или не, Сорош индиректно подржава израелске злочине тиме што подржава организације за збацивање Асада. Ако заиста жели да учини нешто добро онда би се трудио да ствари поправи а не да подржава злочиначке идеологије које воде ка уништавању.

Сорош је агент новог светског поретка.

Русији је очигледно било доста овог човека и на крају су му забранили приступ држави. Сороша и његову субверзивну организацију означили су као "претњу националној сигурности".

"Сорош је шпекулант и самопроглашени филантроп, а његове малверзације ослобођене од пореза су саставни део ратне машинерије", речи су Вилијама Енгдала.

Он је очигледно у праву. Али Русија је више него спремна да одстрани Сороша. Ако се икад Сорош осмели да уђе у Русију, никада више из ње неће изаћи.

Русија потреса саме темеље новог светског поретка и политичког сатанизма. Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА