Најновије

ТИЈАНА АЈФОН ПЉУЈЕ "БУНАР ИЗ КОЈЕГ ЈЕ ПИЛА": Истина о Булату, мени и његовој жени! (ФОТО/ВИДЕО)

Бивша учесница "Парова" Тијана Максимовић никада није хтела јавно да открива детаље везе са певачем Марком Булатом. Испровоцирана тиме што је пореде са Булатовом супругом, Ајфонка је решила коначно да проговори.

Тијана Ајфон (Фото: Инстаграм)

Максимовићева, која се недавно похвалила да је прекрила тетоважу посвећену певачу, тврди да Марија Булат, Маркова супруга никада неће моћи да јој буде супарница те да се са певачем видела пре уласка у "Парове".
- Желим, први пут, да кажем ово о Марку Булату! Јесте да сам му доста помогла да се врати у медије и не жалим, ваља чинити добра дела онима којима ни толике молитве (ваљда ће му неко поверовати) не помажу. Али, он је постао незајажљив! Осладило му се да се свако мало уз моју слику појави негде у медијима, па је сад решио да "ували" и своју жену. Покушавала је она и раније, гањала и сликала се са којекаквим певачима, музичарима, не знам како се зове та бољка јурњаве за познатима. Тек, срећници, пошло је за руком да се коначно удоми код - певача. Сад с ове дистанце, јасно је да, нити је он певач, не може ћораву ноту да убоде, а тек она није срећница, јер је добила трошак више. И да не буде да пљујем у тањир из којег сам јела, а може се рећи, лепо смо се забављали, посебно у време поста, ваљда тад није грех имати секс, нећу да дужим. А могу и имала бих још којешта да кажем - расписала се Тијана на Фејсбуку.
Старлета је признала да ју је провоцирало то што су медији Марију Булат назвали супарницом Тијане Ајфон.
- Ударили ми у сујету, младост, лепоту. Испровоцирали достављајући фотошопиране фотографије порталима и поручили: ово је супарница Тијане Ајфон! Дајте, молим вас. Може ли оно мени да буде супарница? Мислим стварно... Новинари, знате да вас волим и поштујем, али немојте претеривати - поручила је Ајфонка и открила тајну:
- Пре него што сам ушла у "Парове" видела сам се са Марком Булатом. Брзо и ничим изазван, пошто се сазнало да смо се виђали две године нагло је, за месец дана заказао свадбу. Нек је жив и срећан био сто година. Ја сам неки дан рекла збогом нашим лепим тренуцима, преправила тетоважу - његово око и пошла напред. Желим им стварно много среће, па, ономад, на сплаву, кад ми је пришла његова жена молећи да се сликамо заједно, удовољих јој. А онда испадох крива што је његова жена дојављивала новинарима свашта и слала фотке. Испадох крива и што је само једном био у "Паровима", ја сам већ била изашла, а он позивао телевизију и питао: што нисте објавили да сам гостовао?! Па ја ћу ти рећи:
Џаба твој уњкав глас, џаба тужан поглед. Ниси занимљив. Џаба приче о сликама, иконама, молитвама. У јавности се појављујеш само уз моју слику. И кад глумиш да ме не видиш у кафани где певаш, а онда кришом пратиш са ким сам и као случајно сретнеш на излазу, молиш бога да је у близини папарацо. А видим, то се осладило и твојој жени.
Порука за крај: уживајте у својој срећи, али промените мало. Ајд сликајте се уз Адила, Бакија, можете уз неког кошаркаша, радо ће они пристати да позирају уз твоју жену. Није први пут - завршава Максимовићева.
Погледајте ОВДЕ шта је Венди рекла за Ајфонку! Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА