Најновије

"ЈА САМ ВЕЋ ПОРАСЛА, А МАМЕ ЈОШ НЕМА": Потресне речи Јеленине ћерке сломиће вам срце!

После 4 месеца убица певачице није пронађен.

Илустрација (Фото: Фејсбук/ pixabay)

Зоран Марјановић, супруг монструозно убијене певачице Јелене Марјановић каже да губитак супруге и даље тешко подноси, а да је најтеже њиховој петогодишњој ћеркици Јани.
- Јана још увек не зна да јој је мајка убијена. За њу се мама, која јој из дана у дан све више недостаје, изгубила у трави... Тешки су то моменти за све нас. Запиткује кад ће мама да дође, недавно је стала пред огледало и рекла: „Ево, ја сам већ порасла, а маме још нема.“
- Радимо једино што можемо, трудимо се да више времена проводи са својим вршњацима - каже очију пуних суза Зоран Марјановић, и додаје да породици ништа не преостаје него да чекају да полиција открије убицу.
Његову причу потврђује мајка убијене певачице Зорица Крсмановић, која такође каже да Јани мама све више недостаје.
- Пре неки дан се пробудила и рекла ми да је сањала како је нашла маму. Ништа нисам могла ни да је питам ни да јој кажем. Надам се само да ће тај монструм платити сву бол и све сузе које је моје унуче за мајком исплакало - каже Зорица.
После стравичног злочина, девојчица је неколико пута разговарала са стручњацима.
- Била сам са мамом и татом на ливади. Тата и ја смо се играли, а онда је мама отишла да трчи и нестала је у трави. Није ми се вратила - тим речима је петогодишња Јана описала психолозима дан када је убијена њена мајка.
Иначе, педагог који је разговарао са девојчицом у присуству њених најближих сродника је закључио да је негована, васпитана и паметна.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА