Најновије

СТАНИЈА ИЗАЗВАЛА ЕСТРАДУ: Доказаћу на полиграфу да нисам курва, а смеју ли то остале старлете?! (ВИДЕО)

Станија Добројевић тврди да се, за разлику од неких својих колегиница, не бави проституцијом и да је спрема да то докаже на полиграфу! Прва српска старлета и новопечена водитељка јуче је стигла у Србију из Америке и одмах је нагласила да јој је мука што је стално оптужују да се курва.

Станија (Фото: Инстаграм)

Зато је прозвала девојке попут Жељке Роловић, Александре Радојевић Цаце, Еме Ђухић и других да и оне своју част докажу на детектору лажи.
- Спремна сам да идем на полиграф да докажем да никада никоме нисам наплатила давање сексуалних услуга! Ја ћу отићи ако треба, а овим путем бих све њих који ме прозивају позвала да се исто тако тестирају. Па да видимо ко је чист, а ко није. Нећу дозволити да ме увлаче у тај кош.
Желим да родим сина
Мислиш ли да је време да постанеш мајка?
- Први пут у животу размишљам о томе. Волела бих да прво добијем дечака, а потом и девојчицу. Дечко, чији идентитет не желим да откривам, и ја причамо о томе да се венчамо. Желим да заснујем породицу у Америци.
Прича се да и ти имаш везе са Мадам Жељком, која је недавно ухапшена у афери "Кокаин"?
- Нити познајем, нити сам икада у животу видела ту жену. Не морам да се проституишем, ни овде ни у Америци, нити било где. Сама себи могу све да приуштим, јер ме моја породица финансијски помаже, зарадила сам првих 100.000 долара у казину у Америци, узела паре од ријалитија, реклама...
Интересује ме одакле тим девојкама које ништа не раде "Луи Витон" торба, чизмице од 3.000 евра...
Да ли си ти некада користила кокаин или неку другу врсту дроге?
 -Никада. Да би у Америци радили као блек-џек дилер, сваких месец дана вас тестирају на дрогу, тако што вам узимају узорак косе. Ми не смемо ни да пијемо, а камоли да се дрогирамо. Муштерија која дође да се коцка не сме да ти да бакшиш у руке, јер у супротном аутоматски добијаш отказ. Не сме нико да те пипне, штипне, јер си заштићен од менаџера, супервизора, камера...

Желим дует са ЈК
Са којом певачицом би снимила дует?
- Са Карлеушом. Једино њу пратим на Инстаграму. Готивим је због стила, па она је осванула на свим светским сајтовима за моду. Супер је лик, урбана је, а ја то волим.
Јеси ли добијала непристојне понуде?
- Не, крећем се у здравом и правом друштву.
А на друштвеним мрежама?
- Е, ту има свега. Најстрашније ствари које добијам на друштвеним мрежама јесу што ми стално шаљу мушке полне органе. Девојке из моје прес службе су рекле да ће направити компилацију тих слика и пустити их у јавност.
За колико пара би се поново сликала за Плејбој?
- Волим да се сликам гола, па то ти је. Скинула бих се за 100.000 евра. Да ли би Шавија смела на полиграф, погледајте ОВДЕ.
Извор: Medio.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА