Најновије

ХРВАТСКА ХОЋЕ РАТ! Могућа радикална промена политике Србије према ЕУ и Загребу!

Од страшних увреда типа "шака јада" које нису виђене још од 1914. године, па до данашње екстремне провокације хапшењем 10 грађана Србије, све указује да Хрватска мисли да може да испровоцира Србију и увуче у рат, који би искористила за напад на западни део Републике Српске.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Обавештајни подаци говоре да хрватске обавештајне службе припремају "коначно решење" за избацивање Срба из такозваног "хрватског стомака", како Хрвати називају западни део РС.
Хрватски политички врх, међутим, највише је погодила одлука премијера Александра Вучића да он и нико од министара у Влади Србије не одговара на провокације које непрестано долазе из Загреба. Загреб за своју екстремну политику очигледно има подршку Европске уније, јер чак ни амбасадор ЕУ у Београду Мајкл Девенпорт ниједном речју није осудио претње хрватских екстремиста. Највећи проблем ЕУ и западних сила је то што не могу да ставе знак једнакости између Србије и Хрватске, јер Србија не чини апсолутно ништа што би довело до радикализације ситуације у региону. Како Информер сазнаје, за понедељак ујутро заказан је састанак премијера Александра Вучића са најближим сарадницима. На том састанку могуће је доношење одлуке о радикалној промени политике Србије према ЕУ и Републици Хрватској. Захтев сарадника да тај састанак буде одржан данас, како сазнаје исти лист, Вучић је одбио. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА