Најновије

КАД ПУТИН ОДУВА СЕЉАКА: Питао га кад ће му направити пут, а Владимир га спустио за медаљу! (ВИДЕО)

Руски председник Владимир Путин је, наводно, за једног сељака рекао “шта ће му аутомобил када нема пут” . Управо ова изјава дошла је у жариште дебате на каналу руске државне телевизије “Русија 1″, где је један од вођа руске опозиције и бивши премијер Михаил Касјанов оштро изнео ту реченицу, нападајући Путина на све могуће начине.

Путин (Фото: Јутјуб)

Наиме, руски опозиционар тврди да је Путин то изјавио и “у лице” се наругао сељаку у програму уживо када је одговарао на питања грађана.
Водитељ дебате Дмитриј Шугорев негирао је да је председник тако нешто рекао, а  након реклама, изјавио је да је његова екипа претражила све архиве Путинове “директне линије” и никако није успела да нађе то што је Касјанов изнео.
Касјанов је, иначе, бивши блиски Путинов сарадник и премијер Русије, а рат с Путином је дефинитвно започео када је у априлу процурео његов снимак с 19 година млађом љубавницом.
Међутим, Руси нису били лењи, па су једним кликом на Јутјубу нашли снимак и доказали да је опозиционар у праву.
Наиме, човек из села Бељго у Хабаровском региону рекао је пре две године године Путину да је заљубљеник у аутомобиле и да годишње плаћа порез на моторна возила од 4.000 рубаља (61 амерички долар), иако у његовом селу нема пута, а најближи ауто-пут је удаљен 50 километара. Програм је ишао уживо, Путин је почео да се смеје и питао је сељака: “Шта ће вам аутомобил, ако нема пута? Где да возите?”. Несрећни човек је наставио да говори Путину о томе да је неопходно изградити путеве и генерално побољшати инфраструктуру, јер  је најпотребнија повређенима и болеснима. Погледајте видео кад се Путин руга сељаку: Извор: Телграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА