Најновије

УЗБУНА ИСПРЕД НАРОДНЕ БАНКЕ: Јоргованку нападају Покемони!

БЕОГРАД- Огроман број ликова ове сајбер-занимације, која је достигла планетарну популарност, код нас се може наћи у Улици краља Петра у Београду, око зграде Народне банке Србије.

Јоргованка Табаковић (Фото: Принскрин)

Уколико се спремате за чувени лов на Покемоне и желите да прву жену Народне банке Србије Јоргованку Табаковић спасите од најезде ових малих шашавих створења, права адреса за то је Улица краља Петра у Београду, где се гувернерка суочава са овим сајбер-напастима!
Они који су на својим телефонима инсталирали игрицу „Покемен Го“ и који су постали прави зависници од хватања ових малих виртуелних створења, кажу да их има свуда по граду, али и да се највећи број њих „скупља“ око зграде Народне банке Србије, где их је једна наша суграђанка уловила на десетине.

Она је у разговору за Курир рекла да је случајно открила да Покемона највише има на углу улица Краља Петра и Цара Лазара.
- Волим да играм ову игрицу, забавна је. Кад сам у центру града, обавезно погледам где их највише има и онда их уловим неколико. Недавно сам пролазила поред зграде Народне банке и случајно сам на телефону видела да их има гомилу, али буквално их је било свуда око зграде. Невероватно! Ето, мала помоћ за све оне који воле Покемоне. Не знам шта би гувернерка на то рекла, али могла би и она да проба, што да не, игрицу сви играју - каже наша саговорница, која није крила узбуђење јер је пронашла идеално место где се ови виртуелни малишани појављују.

Маркетиншки стручњак и директор ПР агенције „Прагма“ Цвијетин Миливојевић каже да није случајност што су се Покемони баш код банке начичкали.
- То може да иде у прилог Јоргованки. Она је постала нови Вајферт. Вратила је поверење у Народну банку, а Покемони иду тамо где је сигурно. То је сада добра ствар за Народну банку, која је некада била јако непопуларна институција, а тренутно је један од позитивнијих идентитета државе - каже Миливојевић.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА