Најновије

ВУЛИН: Међународна заједница нас вређа својим понашањем по питању потеза БиХ

БЕОГРАД- Министар за рад, запошљавање борачка и социјална питања и председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да обустављање гоњења извршилаца покушаја убиства премијера Александра Вучића прошле године у Сребреници "служи да се сакрију налогодавци и уклоне трагови".

Вулин (Фото: Јутјуб)

"Покушај убиства Александра Вучића у Сребреници није био случајан нити је спроведен без пажљивог планирања, а још мање без политичке позадине и подршке", изјавио је Александар Вулин који је истакао да још више од срамне одлуке тужилаштва вређа ћутња међународне заједнице.
Да је уместо Вучића нападнут премијер неке друге земље ово се не би десило и међународна заједница се не би умирила док терористи не би били похватани и кажњени, сматра Вулин.
Он је истакао да се правни систем БиХ оваквом одлуком трајно и неповратно обрукао и послао поруку да није важно какво дело је почињено већ против кога је учињено.
"Од жртве зависи и казна или у овом случају награда. Пре годину дана Вучић је опростио што су покушали да га убију, годину дана касније не могу да му опросте што је жив", указао је Вулин.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА