Најновије

Ево како су Милановић и Николић "почастили" једно другог!

Дан пошто је изазвао потресе у региону приземним изјавама да су Срби „шака јада“, те да су на власти четници, Зоран Милановић, бивши премијер Хрватске, не стаје.

Томислав Николић (Фото: Синхуа)

Сад је отишао корак даље, па је за премијера Александра Вучића рекао да је ратни хушкач, а за Томислава Николића да је Гробар и да ће, уколико опет постане премијер испред СДП на ванредним изборима у Хрватској, сигурно блокирати преговоре Србије са ЕУ.
Он се осврнуо и на насловне стране новина у Србији и поручио да није први пут да га називају усташом и будалом.

Некима нема помоћи

- Ако ниси сигуран где си и нападају те Хасанбеговић, Тома Николић, звани Гробар, Александар Вучић, а сада и Пленковић, који ме мало разочарао, то се зове сигуран смер - навео је Милановић, као и да сада покушавају да га заваде с људима који су били хушкачи и највише унесрећили хрватске Србе током деведесетих година.

- Разговарао сам с људима којима очигледно нема помоћи. Питање је јесу ли ти људи уопште представници оних за које се издају.
Примили смо те људе, а они су показали какав карактер имају и какви су људи. Они из јада и очаја покушавају да ме заваде, пазите с ким, Томом Николићем и Александром Вучићем, људима који су хушкали у Хрватској и највише унесрећили хрватске Србе - рекао је Милановић.
На све ово председник Србије Томислав Николић има одговор - Милановић је ограничен човек у сваком смислу.
- Све што сам имао да кажем о том политичару из Хрватске, ја сам рекао. На реду су други политичари - из Хрватске, али и из ЕУ чији ме ставови интересују. Тај став је потребан да би Србија размислила о организацији у којој жели да буде, а у њој постоји пуноправна чланица која тоне у нацизам.
Ако је Хрватска велика и историјска држава, каквом се представља, то мора и да докаже. Мада се ради о човеку ограничених могућности, у сваком погледу, он је ту државу водио и претендује да поново буде на њеном челу - каже Николић за Курир.

Спремни на све

- Није касно, свако у Хрватској треба да изнесе свој став, а ми смо спремни на све, и на добро и на зло, које је из Хрватске најчешће долазило - рекао је Николић.
На питање да ли је Милановић ограничен и на интелектуалном нивоу, односно да је глуп, Николић је рекао:
- У сваком погледу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА