Најновије

Сорајина најбоља другарица открила које перверзије Сораја ради са робијашем у Забели за 500 евра!

Дојучерашње најбоље другарице, Сораја и Тамара Ђурић су сада на ратној нози, и не бирају начин на који ће извређати једна другу, а оно што је Тамара изговорила о Вучелићевој је заиста скандалозно.

Сораја селфи (фото: Фејсбук)

Усред препирке између две старлете ко коме смешта хапшења и афере, Тамара је на највулгарнији начин извређала Сорају.
– Та Смрдаја боље да ћути него што лаје по новинама и пакује ми афере! У овом граду нема узорка сперме који није пробала. Зато је сви зову Смрдаја Епрувета. Није мени сметало што се она дрогира. Њена ствар. Него, бре, што нам после плаче и умире по улици. Она када се врати кући из града и скине све пластично са себе: косу, трепавице и гаће са сунђерима, остане 60 килограма самих фекалија. А фотошопира се до изнемоглости и објављује слике по друштвеним мрежама… 
Нико више у Србији неће да буде са њом, па је нашла неког албанског бизнисмена. Тај има гомилу браће, а Смрдаја је била са свима њима. Једног од тих Албанаца је покрала, па је сад јури да је ошиша – изјавила је Ђурићева која се није зауставила на овоме него је наставила да пљује Вучелићеву за коју је рекла да за 500 евра испуњава необичне жеље затвореницима у Забели.
– Зову је да дође у посету код њих, донесе 10 ћевапа и лук и пред њима то поједе. Наравно, направи она и неки порно селфи, па им пошаље, да им се нађе при руци кад су у тоалету – закључила је Тамара. Погледајте учесницу "Парова" у порно акцији кликом ОВДЕ.
извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА