Најновије

ДУЕЛ СОРАЈЕ И ТАМАРЕ: Уличарко, фекалијо пиш*ли су ти у уста!

На српској естради последњих дана бесни сурови рат између некадашњих пријатељица, а сада љутих противница, старлете Сораје Вучелић и клаберке Тамаре Ђурић. А једна од главних оптужби које једна другој упућују јесте она о бављењу проституцијом – што уопште није ретка појава међу звездама српског естрадног неба, нарочито када је реч о старлетама.

Сораја (Фото: Фејсбук)

Почело је када је Которанка Жељка Роловић изјавила да је смешно што Сораја тврди да нема везе са проституцијом, тврдећи чак да има и доказе за то. Сораја је брзо реаговала и устврдила да јој је целу аферу сместила „смрдљива клаберка“ - њена бивша другарица, Тамара Ђурић.
 Звала је људе, намештала сељачке приче како сам ја дала за Жељку и Ему нешто око хапшења, па је тај олош полуретардирани напунио главу људима са којима сам се дружила да ме напљују и смештају аферу. Тај хобит не може да поднесе чињеницу да не може да буде Сораја Вучелић. Бескичмењак женски, примитивни олош уличарских манира је ложио све људе против мене наслађујући се два дана насловима и хајком против мене! - рекла је Сораја.
Наравно, Тамара је наставила да пљује Сорају, те је истакла да нема узорка сперме у граду који она није пробала, а додала је и да од Вучелићеве, када скине све пластично са себе, остане само 60 килограма фекалија.
Све се ово сасвим уклапа у пљувачку традицију која већ дуже време траје, а по којој се колегиница радо оптужује за проституцију.
Примера ради, ријалити звезда и победница последње сезоне "Парова", Ружица Вељковић и старлета Милица Живановић, познатија као Мими Оро оптуживале су једна другу да су проститутке. Ружица је тврдила да је Мими за секс у једном суши ресторану добила 100 евра.
- Сети се шта си радила у WC-у у суши ресторану! Мој друг ти је дао 100 евра. Хајде, сети се - викала је Вељковићева у ријалитију „Парови“, а Мими је на то бесно одговорила:
- Па, ти си се је**ла у Москви! Где су шеици и Арапи, да те је*у? Ти си елитна проститутка, то је доказано!
Још једна старлета која је неретко оптуживана да продаје љубав јесте Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон. И њу је Ружица у вили „Парова“ оптужила да је спавала са појединим политичарима за новац, истакавши да је делила клијенте са још једном популарном ријалити звездом, Зорицом Дукић.
- Хајде, Зорице, реци људима како сте се дружиле ти и Тијана и шта сте све радиле! Зашто не признаш да сте имале заједничку клијентелу? Спавале сте са политичарима за новац. Што не кажеш и то да си ти наплаћивала своје сексуалне услуге по 300 евра, а Тијана по 500, па су сви прешли код тебе, јер си јефтинија. Тако је и пукло ваше дружење – викала је том приликом Ружица, али јој Зорица није остала дужна.
Дукићева, која је и Тијану оптуживала да је елитна проститутка, скресала је Ружици да се не прави важна, јер зна шта је радила:
- Нормалним девојкама се не дешава да јој тројица момака, односно, радника обезбеђења уринирају по лицу иза једног ноћног клуба у Београду. Знам и човека који те је ј*** за 500 евра, али не може да дође у емисију - издекламовала је тада Зорица. Ајфонка открива какав је секс са Радуљицом, погледајте кликом ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА