Најновије

САРАДНИК ХИЛАРИ ТЕЖАК МАНИЈАК: Користио сам свог сина као мамац да бих имао секс!

ЊУЈОРК- Ентони Вајнер (51), амерички конгресмен и супруг Хуме Абедин, асистенткиње Хилари Клинтон, доспео је у средиште скандала након што је откривено да је разним женама слао своје провокативне фотографије. Међутим, то није све, пошто је још његовог прљавог веша изашло на површину. Наиме, Вајнер се хвалио како свог малог сина користи као "магнет за женске".

Ентони Вајнер (Фото: Јујтуб)

Вајнер је женама слао фотографије свог међуножја, иако се поред њега у том тренутку налазио његов четворогодишњи синчић Џордан који је спавао. Жалио се на "мањак акције у спаваћој соби", и бринети која је касније објавила њихову преписку причао као "има секс са супругом једном у два месеца".
Претходно је истој жени послао фотографију свог сина из парка, и написао коментар: "Мали већ ради. Као магнет за жене".
Фотографије малог Џордана са сличним коментарима слао је на телефоне бар девет различитих жена, преноси "Њујорк пост".
Вајнера је супруга Хума Абедин коначно напустила, и то тек након што се на Твитеру појавило на десетине његових СМС преписки са разним женама.
"После дуготрајног и болног разматрања и труда да сачувам брак, донела сам одлуку да се разведем од супруга. Ентони и ја ћемо и даље радити у најбољем интересу нашег сина, који је најсветлија тачка у нашем животу. Током овог тешког периода, молим да поштујете нашу приватност", написала је Абедин у отвореном писму медијима.
Извор: Њујорк пост

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА