Најновије

Аца Лукас претукао Петра Стругара

БЕОГРАД- Фолкер прихватио да без хонорара игра поред омиљених глумаца Петра Стругара, Сергеја Трифуновића и Николе Које.

Аца Лукас (Фото: Јутјуб)

Аца Лукас је добио улогу у филму „Јесен самураја“ редитеља Данила Бећковића.
Упркос бројним обавезама и наступима, прихватио је понуду за филм, у којем ће играти - самог себе! Филмаџије су специјално због њега преправиле сценарио, а Лукас је био толико одушевљен идејом да се појави на великом платну поред Сергеја Трифуновића, Николе Које и Петра Стругара да је одбио хонорар!
Аца ће своје сцене снимити у околини Београда, а у једној би требало да се туче с главним ликом.
- Кад је чуо да му нуде да игра са омиљеним глумцима, одмах је прихватио и није тражио да буде плаћен за то. За њега је част да глуми у истом кадру с Којом, Сергејем и Петром. Све остале обавезе је одложио како би се у потпуности посветио новој улози. Аца је веома узбуђен и срећан због новог задатка. Нема трему, јер већ има искуства с филмским камерама - рекао је саговорник.
У овој комедији с елементима спортске мелодраме главну улогу, каратисте Владице, тумачи Петар Стругар, а будући да је глумачка екипа слична као и у „Малом Буди“, многи сматрају да је ово његов наставак и да ће такође доживети огроман успех код публике. Сценарио је написао Димитрије Војнов.
Иначе, ово није први пут да се Лукас појављује у неком филму. Пре неколико месеци је, раме уз раме с Бором Ђорђевићем, учествовао у остварењу „Повратак у будућност - 25 година од Барија“, посвећеном јубилеју Црвене звезде . У филму, у којем је представљено детињство играча, фолкер глуми оца Ивице Момчиловића, који кућу у Малом Мокром Лугу 1974. зида уз помоћ легендарног певача Рибље чорбе. Док Аца покушава да натера сина да остави лопту и уради домаћи, Бора га саветује да настави с фудбалом јер можда једног дана заигра у Звезди. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА