Најновије

Величина је и те како битна: Oво је идеална дужина пениса!

Иако мушкарци јавно ћуте о величини свог пениса, женама је то веома важно. Ако сте дама, онда најбоље знате какав одговор добијете када свог мушкарца питате било шта о овој теми.

Илустрација (Фото: femalefatal.com)

Међутим, спроведено је испитивање управо о овоме и то на светском нивоу. Истраживање је показало да су женама итекако важни центриметри, иако поједине не желе то да признају.
Испитивање је спроведено на великом узорку, у Америци и Европи, а жене су биле помало срамежљиве. Да ли је женама величина битна у сексу, гласило је питање на које су даме испочетка давале одричне одговоре. Чак њих 89 одсто рекло је да величина није пресудна, што је стварно велики број. Али, већ у наредном питању, мало су се одале и показале да им првобитни одговори нису искрени. Упитане која би то величина мушког полног органа била баш по њиховој мери, жене су дале различите одговоре, у зависности од тога из које земље долазе. Међутим, постоји једна ствар која је била заједничка за већину испитиваних дама. Наиме, све су оне као идеалну величину мушког “поноса” навеле ону која је знатно изнад просека за њихову земљу. Земље и просечне и очекиване величине пениса: Пољска – 15,7; 17,3 Аустрија – 15,6; 17,6 Италија – 15,3; 17,2 Немачка – 14,8; 16,5 САД – 14,3; 17,1 Погледајте ОВДЕ, на сред улице дозволила да је изваћаре по голим с*сама и да јој гурају прсте у вагину, ко год је хтео! Извор: lepotaizdravlje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА