Најновије

ЗОРИЦА ЋЕ ПУЋИ ОД МУКЕ: Ружица открила сочне детаље афере са Гастозом

БЕОГРАД- Ружица Вељковић је открила да све и свашта ради, а када је слободна углавном је са сестрама. Признала да је да нема намеру да послуша тату и настави са певањем иако јој "тата и даље досађује са певањем".

Српска Шерон Стоун (Фото: Јутјуб)

Вељковићева се тренутно бави водитељством, али да има професорку клавира која ће јој долазити кући, јер жели да научи свира пошто јој је то прелепо.
Док је била у ријалитију говорила је да има неки "тајни дечко" у кога је заљубљена, и да се нада да ће јој он све опростити, па смо је питали да ли се видела са њим.
"Видела сам се са тим момком чим сам изашла и јесте ми он све опростио, али мислим да то није било то, превише сам се затворила у та четири зида, и мислим да су због тога моје емоције биле катастрофалне. Када сам изашла схватила сам да то није тако као што је изгледало унутра, нисам била сигурна да ли је то било право и била сам у праву", искрена је Ружица.
С обзиром на то да се пољубила са Гастозом, прокоментарисала нам је шта се ту издешавало и да ли су њене емоције биле праве. Такође се говори и о томе да јој Зорица прети.
"Са моје стране било је искрено. Нешто ме развлаче он и Зорица по новинама, новинари ме зову сваки дан. Што се тиче Зорице ја више ништа не коментаришем, девојка има салон који јој полако пропада и онда се закачила за мене. Не желим да она мене коментарише нити ја њу, скроз су ми небитини, ја имам своју породицу и живо", рекла је она и додала да ли се виђа у тајности са Гастозом.
"Једном смо се видели, у понедељак након финала ме је сачекао после емисије са друговима и рекао да морамо да попричамо. Рекао је да има нешто да ми саопшти, разјаснили смо неке ствари и драго ми је због тога. Нема ничега међу нама нити желим да буде нешто између нас. Пре неко вече смо се срели на једном сплаву, јавио ми се и то је то", завршила је победница "Парова". Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА