Најновије

НОЋ СА ЊОМ КОШТА 4.490 ЕВРА: Има двоје деце, била је успешна водитељка, а онда постала елитна проститутка! (ВИДЕО)

- Дванаест сати у мом друштву не значи и дванаест сати константног секса - истакла је атрактивна плавуша, која се као ескорт дама представља под именом Саманта Икс.

Саманта Икс (Фото: Јутјуб)

Бивша ТВ водитељка, новинарка и уредница Аманда Гоф испричала је своју невероватну причу о томе како је постала ескорт дама и да ли се данас, после толико времена, каје што се одлучила за елитну проституцију.
Аустралијанка Аманда Гоф има двоје деце, некада је писала за реномиране часописе, а најпопуларнија је као водитељка емисије “Today Tonight”. С друге стране, елитна је проститутка и не устручава се да то јавно каже, а каријеру је започела у једном популарном борделу у Сиднеју.
Када је ескорт дама, представља се под именом Саманта Икс, а своју животну исповест испричала је на телевизији “Seven Network”.
– Пријатељи су ме подржали када сам им рекла чиме планирам да се бавим. Већина родитеља деце са којима моја деца иду у школу, зна чиме се бавим – открила је Аманда, која отворено прича о свом начину живота. – Имала сам све, одличан посао у медијима, дивног  супруга и свега сам се одрекла због проституције. Има тренутака када помислим – шта ми је све то требало? Погледајте ми боре… Зар ћу моћи да их наплаћујем 800 долара? – искрена је била Аманда, која је под тајним именом написала и књигу о својим искуствима.
Уколико желите да проведете сат времена са фаталном Самантом Икс, морате да издвојите 800 долара, док ноћ проведена у њеном друштву кошта 5.000 долара. Ипак, 12 сати у друштву секси плавуше не значи и 12 сати константног секса…
Послушајте шта је још рекла атрактивна Аманда: Погледајте ОВДЕ, Сека Алексић се сликала без шминке, а у позадини го мушкарац! Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА