Најновије

АНКЕТЕ КОЈЕ СУ ИЗАЗВАЛЕ УЖАС: Свет игнорише Клинтонову и подржава Путиново обећање да ће уништити Нови светски поредак!

Поражавајуће за Хилари Клинтон, према Британским истраживањима популарност руског председника Владимира Путина је скочила на графиконима популарности светских личности, доказујући тиме да је његова одлучност да уништи Нови светски поредак одјекнула међу људима широм света.

Путин ће спасити свет (Фото: РИА новости)

YouGov је анкетирао људе у 30 различитих земаља и председник Путин се најбрже подигао на листи од 3.000 светских личности, бивајући изгласан као шести најцењенији човек на свету.
Насупрот томе, Хилари Клинтон, изабрани кандидат Новог светског поретка, није нигде на листи.
’То је јединствени поглед на заједничке вредности човечанства у 2016.’, рекао је Фреди Сајерс из YouGov-а.
Путин, џудо ентузијаста који диже 230 из бенча, ударио је Нови светски поредак тамо где боли, разоружавајући и опколивши их Илуминатима. Ухватио их је у паничном страху, због чега су претерали са пропагандом, пумпајући Западне медије страшним причама и неистинама у покушају да затворе очи маси на оно што се заиста догађа пред њиховим очима.
Нови светски поредак је сав свој улог ставио на председништво Хилари Клинтон. Они се спремају за разарајући рат са Русијом који ће погурати програм Новог светског поретка много ближе завршетку. Клинтонова је већ почела са ширењем страха и хушкањем Америчке популације на рат против Русије.
Међутим, ова међународна анкета показује да су људи широм света почели да се буде и примећују, и да одбацују програм Новог светског поретка. Људи сада масовно подржавају Путина.
Немојте се изненадити ако водећи медији покушају да вас убеде у нешто дубоко узнемирујуће у скоријој будућности. Видели смо цурење Панамских папира и покушај водећих медија да оклеветају Путина. Истовремено, Светски поредак никада није имао тако преданог и тешког непријатеља као Владимира Путина.
Ова ситуација се не може наставити. Нешто се мора догодити.
Он је игнорисао њихове позиве и одлучио да прати своју савест. Обећали су му значајну улогу за њиховим високим столом, али он је препознао њихову игру и зарекао се да ће их уништити. Јакоб Ротшилд је чак и прогласио Путина “издајником Новог светског поретка“.
Путин је цео живот, од његовог детињства у пацовима зараженој стамбеној згради, до свог мирног и посвећеног председавања, био демонстрација своје немилосрдне одлучности и решености да се уради оно што се мора за добробит свог народа.
Како су карте подељене, његови људи су сада свет.
Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА