Најновије

МАРШИЋАНИН ПРИЗВАО ПОГУБЉЕЊЕ ДАЧИЋА, ОВАЈ МУ ОДГОВОРИО: Ти си стручњак за вибраторе!

Драган Маршићанин, в.д. председника ДСС-а је после бројних скандала јуче на друштвеној мрежи Твитер призвао погубљење Ивице Дачића, министра спољних послова и првог потпредседника Владе.

Ивица Дачић (Фото: Синхуа)

Наиме, Маршићанин је јуче објавио комични видео Ивице Дачића на којем се види да дрема, а уз то написао мало је рећи морбидан твит.
- Северна Кореја погубила заменика премијера јер је заспао на састанку којем је председавао Ким Џонг Ун. Дачић се извукао - написао је „духовити“ Маршићанин.

Он је, наиме, алудирао на вест да је заменик премијера Северне Кореје погубљен зато што је показао непоштовање тако што је заспао за време састанка којем је председавао Ким Џонг Ун, а још два функционера су послата на „преваспитавање“. - Потпредседник владе задужен за образовање Ким Јонг Џин је погубљен - рекао је јуче портпарол уједињеног министарства Јеонг Јон Хи на редовном брифингу. Неименовани званичник министарства истакао је да је Ким стрељан као „антистраначки и антиреволуционарни агитатор“. Додуше, Маршићанинов смисао за хумор је све теже разумети. Чини се да није пријао ни првом потпредседнику Владе Ивици Дачићу, који је за оштрим речима прокоментарисао спорни твит. Дачић је овом приликом Маршићанина назвао стручњаком за вибраторе. - Зар му није јасно да су они одавно политички погубљени? Маршићанин је најобичнији пајац, а своје политичко деловање је најбоље обележио када се доказао као стручњак за вибраторе - истакао је министар спољних послова алудирајући на Маршићаниново скандалозно „махање“ вибратором на Твитеру. Иначе, Маршићанину је овај гаф само један у низу. Чини се да је и члановима ДСС-а дојадио морбидни смисао за хумор њиховог в. д. председника, па појединци наводе да ће он сахранити ДСС. Ову тврдњу је у свом писму упућеном Председништву ДСС-а изнео Вукосав Томашевић, члан Председништва. Он је в. д. председника Драгана Маршићанина назвао још и циником који доноси само штету и деструкцију, а осврнуо се и на његове сада већ чувене твитове о вибратору и ергели. - Сваки дан његовог опстанка на челу странке је корак ближе погребу ДСС-а - наводи се у писму Вукосава Томашевића и додаје да је он спреман да учествује у сахрани. Хаос у ДСС-у се наставља, а Маршићанин не престаје да прави скандале на Твитеру. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА