Најновије

ШЕШЕЉ: РС не треба да одустаје!

Република Српска не треба да одустане од референдума, а Србија мора да пружи пуну подршку руководству РС у случају њене спољашње дестабилизације.

др Војислав Шешељ (Фото: ЈуТЈуб)

То је изјавио лидер лидер радикала Војислав Шешељ.
Шешељ је на конференцији за новинаре казао да СРС енергично подржава одржавање референдума о Дану РС, наводећи да је тај празник установљен пре потписивања Дејтонског споразума и да га он "ниједним словом не доводи у питање".
"Постоји воља српског народа РС, који је већински, да има тај празник, а остали народи који ту живе немају објективне разлоге да се томе супротставе, осим што желе вештачки да изазову кризу, узнемирење и да призову мешање страних сила", рекао је Шешељ. 
Он је најавио да ће СРС под називом "Србију у сигурне руке" учествовати на редовним локалним изборима у Републици Српској, који ће бити одржани 2. октобра. 
Подсетивши да је СРС у Српској део владајуће већине, која подржава владу Милорада Додика, Шешељ је истакао да ће истрајати на тим позицијама све док Додик буде водио истрајну, патриотску политику очувања РС и док инсистира на повезивању са Русијом.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА