Најновије

ХИЛАРИ ИЗВРЕЂАЛА ПОЛА АМЕРИКА: Они који не гласају за мене су расисти, хомофоби, сексисти и ксенофоби!

ЊУЈОРК- Кандидаткиња демократске партије за председника САД – Хилари Клинтон – све више заоштрава своју изборну реторику.

Хилари (Фото: Јутјуб)

Вечерас је половину присталица свог супарника Доналда трампа назвала „расистима, хомофобима, сексистима и исламофобима”.
У Њујорку, приликом сусрета са онима који су били спремн да новцем помогну њену изборну кампању, рекла је:
„Грубо говорећи, половина Трампових присталица може се се сврстати у групу људи за које ја говорим да су за жаљење. То су расисти, хомофоби, сексисти, ксенофоби и исламофоби. На жалост, сам Трамп их подржава. Он позитивно оцењује њихове сајтове који су раније имали 11.000 посетилаца, а сада већ имају 11 милиона. Трампова реторика на Твитеру је увредљива, пуна мржње и подла”.
Неке од Трампових присталица она је назвала „непоправљивима” и нагласила да они „нису Америка”.
На ово је одмах одреаговала Келиен Кенвех, шеф Трампове изборне кампање. Оценила је да Клинтонова „вређа милионе Американаца”.
После ње се огласио и Трампов саветник Џејсон Милер, нагласивши: „Клинтонова је скинула маску и показала свој прави презир према обичним Американцима”.
Индикативно је да Клинтонову на чистину стерује и лист Foreign Policy. Оценио је да њено оптуживање Русије за хакерске нападе срачунате на утицање на исход председничких избора у САД она може искористити и као оправдање за отпочињање рата са Русијом. Утолико пре што је Владимира Путина већ прогласила за „кума крајње десног и опасног национализма”.
Извор: Fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА