Најновије

ШЕШЕЉ ИМА ДВОЈНИКА: Мој Твитер-клон је духовитији од мене!

Лидер радикала одушевљен твитовима с профила човека који се на друштвеној мрежи представља његовим именом и фотографијом.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Наиме, извесна особа која је на овој друштвеној мрежи отворила налог под именом и презименом Војислав Шешељ, са сликом лидера СРС, и наводно твитује у име шефа радикала, толико се допала „правом“ лидеру СРС да га је запратио.
Разлог - много је духовит.
- Имам само један налог на Твитеру. Међутим, има један што се представља као ја - Војислав Шешељ - и на налогу му је моја слика. Међутим, мени је на профилу кратак опис написан ћирилицом, а њему латиницом - објашњава за почетак лидер СРС разлику између „правог“ и „лажног“ Шешеља и додаје:
- Кад сам видео шта пише, морао сам да га запратим. Много је духовит. Морам да признам да је често духовитији од мене. А чиме је то „лажни“ Шешељ купио „правог“? Судећи по твитовима - честим вицевима на рачун Наташе Кандић, председнице Фонда за хуманитарно право, као и зафрквањем Хрвата, пре свега Зорана Милановића. „Опште је познато да усташе не једу кикирики јер мора да се једе са три прста“, један је од твитова Шешељевог клона, као и: „Жали боже пудера и крема, ружна, помоћи јој нема.“ (Написано поред слике Наташе Кандић.) Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА