Најновије

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ ТВРДЕ: Убиство возача била је последња опомена Путину

Убиство возача Владимира Путина: шокантне тврдње да су “страни агенти убили“ руског помоћника.

Судар Путиновог аутомобила (Фото: Јутјуб)

Службени аутомобил руског председника је био умешан у страшан судар у Москви у уторак, извештава британски “Дејли стар”.
Председнички црни БМВ је постао старо гвожђе након што га је ударио Мерцедес који је скренуо са супротне стране прометног магистралног пута.
Руски медији су известили да је аутомобил возио Путинов “омиљени возач“, који је погинуо на лицу места у бруталном судару.
Путин није био у аутомобилу у тренутну ове ужасавајуће несреће.
Болничари су брзо стигли на лице места, али је жртва – возач који је имао више од 40 година искуства у вожњи – погинуо на лицу места.
Полиција је потврдила да је покренула истрагу, без давања било каквих детаља – што је изазвало спекулације о смрти возача.
На мрежи су се појавиле тврдње да је судар био атентат спроведен од стране “страних тајних агената.“
Према неким теоријама завере, вебсајт Миленијум је известио да су овом сплетком координирали западни плаћеници који раде унутар Москве.
У чланку под насловом “Да ли су глобални владари  послали поруку председнику Владимиру Путину?“, вебсајт сугерише да је наводни атентат био део шире “англо-америчке“ завере да се реше Путиновог унутрашњег круга.
На сајту тврде да непозната организација жели да преузме контролу над руским богатим природним ресурсима, укључујући нафту, гас, злато и уранијум.
На свом сајту, Миленијум описује себе као “платформу алтернативних вести“ која жели да представи “најактуелније и најпрецизније вести доступне на интернету.“
У чланку пишу: “Не дешава се често да председнику суперсиле буде послата тако драматична и насилна порука. Чини се да се управо то догодило у убиству омиљеног возача руског председника Владимира Путина док је возио службени аутомобил председника.
Таква дрска претња животом председнику Путину може бити координисана само од стране унутрашње групе страних тајних служби који имају заступнике који раде унутар Москве. Москва је толико велика да су можда сами агенти испланирали и извели напад директно из града.“
Миленијумове тврдње су неосноване и чини се, политички мотивисане.
ЦЦТВ слике судара у великој брзини, приказују како БМВ експлодира кроз заштитну баријеру у облаку дима, пре него што се отме контроли.
Стање другог возача који је учествовао у несрећи још увек није познато.
Нема наговештаја да је у питању наводни атентат као што наводи Миленијум.
Савет Федерадије – руски еквивалент Дому лордова –званични је власник возила којим је управљао Путинов возач.
Операција чишћења је трајала неколико сати и изазван је велики застој у саобраћају када је након несреће затворена авенија Кутузовки.
Ова несрећа повећава страхове за безбедност руског лидера.
Овај инцидент се појавио након што су шефови америчких обавештајних служби открили да Путин гради командно-контролне бункере отпорне на нуклеарке у и око Москве у оквиру припрема за нуклеарни рат.
И последњих месеци су стручњаци упозорили да Русија Владимира Путина има могућности да покрене инвазију Европе “преко ноћи.“
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА