Најновије

Николић: Милановићу, ко је сада шака јада?

Одувек се на Балкану, па и међу политичарима, зна ко је шака јада! Овим речима је председник Србије Томислав Николић анализирао изборни фијаско председника СДП Зорана Милановића.

Томислав Николић (Фото: Синхуа)

Николић је тако одговорио на питање да ли је сада "шака јада" Милановић који је своју изборну кампању темељио на антисрпским изјавама, па је, тако оценио да је Србија "шака јада", да је њена власт "Београдска чаршија" која се понаша бахато...
- Мислим да је он уплашио Хрвате тиме што је оштро кренуо против Срба, чиме је довео у питање пријатељске односе између наших двеју земаља. И онда су Хрвати који гласају на изборима имали пред собом избор - изабрати човека који ће да се посвађа са Србима или људе који би да се мире. Милановић је себи пресудио сам јер му је основни мото кампање била свађа са Србијом - рекао је Николић и додао:
- Сећате се да сам га већ оптужио за говор који је сличан Павелићевом. Хравтска која се оресла НДХ имала је да бира између Милановића, који би ту да их врати, и осталих опција које се нису превише експонирале ни љубављу ни поштовањем према НДХ, нити мржњом према Србији и онима који Србе представљају. Ту је Милановић играо на погрешну карту, мислио је да се јавно мњење у Хрватској довољно преокренуло да на том модерном усташтву може да се профитира на изборима - рекао је Николић.
На питање дали му је драго што је Милановић изгубио, с обзиром да га је вређао да је гробар и ратни хушкач, Николић је одговорио да њега не може да увреди оно што Милановић каже.
- Ко је Милановић па да може лично да ме увреди? Он није ни достојан да ме увреди, али ми је драго што је овако прошао зато што то отвара пут за сарадњу Србије и Хрватске. И честитам грађанима Хрватске што нису насели на Милановићеве провокације - додаје Николић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА