Најновије

Раскид коалиције СНС и СПС због партијског запошљавања!

Лидер лесковачких напредњака и градоначелник Лесковца Горан Цветановић најавио је данас раскид коалиције са СПС-ом због тога што је та странка запослила три нова радника у СРЦ “Дубочица”.

Горан Цветановић (Фото: Јутјуб)

Цветановић је на конференцији за новинаре рекао да је председнику Градског одбора СПС и председнику Скупштине Лесковца Александру Ђуровићу већ поручио да више не може да рачуна на његову подршку.
- То значи да више нећемо бити у коалицији. Ако већ из ЈП Топлане позајмљујемо ЈП Пијаци седам милиона да рационализује 14 радника, а иста та политичка опција која газдује овим предузећима запосли три нова радника у Спортском центру који нам троши милион евра годишње, то неће моћи. Или ће бити онако како грађани заслужују - рационално и економско понашање, или ја нећу са својим тимом да учествујем у таквом неквалитетном раду појединих јавних предузећа - изјавио је Цветановић.
Ђуровић је раније био директро СРЦ “Дубочица”, а и новопостављени директор тог предузећа Зоран Рајковић је такођ кадар СПС.
Градоначелник Цветановић има апсолутну власт у овом граду и ако је одлучио да нас избаци из коалиције и да више не сарађујемо, то је његово право - кратко је казао Ђуровић, познат по томе што не улази у политичке конфликте, и додао да су три жене из СРЦ “Дубочица”, које су биле на привременом раду, већ јутрос отпуштене.
Владајућа коалиција у Лесковцу има 52 од укупно 75 одборника. СНС са 37 одборника у локалној скупштини у коалицији са СПС-ом која има  10 одборника и са Новом Србијом и њихових 5 одборника. У опозцији је Јединствена Србија са 7, ДС са 4 и СДС са 6 одборника. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА