Најновије

НЕОЧЕКИВАНО: Неће бити нових сезона Фарме и Парова! (ВИДЕО)

Док се већ недељама спекулише о могућим учесницима и о датумима почетка, тренутно је ситуација таква да неће бити ни “Парова” ни “Фарме”!

Ту се више не зна ко кога... (Фото: принтскрин)

Две телевизије, “Пинк” и “Хепи” играју игру чекања, и чекају да конкуренција начини први корак.
Према незваничним информацијама, челни људи “Пинка” имају спреман списак учесника, преговарано је са многим познатим личностима око учешча на “Фарми”, али “ружичаста” телевизија је популарни ријалити ставила на чекање, јер жели да шансу да осталим пројектима које најављује ове јесени као што су “Ја имам таленат” и други…
Ситуација је веома занимљива, “Пинк” је спреман да са емитовањем “Фарме” крене релативно брзо, у року од неколико дана, али само у случају да најављени шоу програми не буду имали задовољавајући рејтинг, или још важније… ако ТВ “Хепи” почне са приказивањем “Парова”!
Са друге стране, како извор близак продукцији каже, “Хели” за сада не планира почетак “Парова” и овој телевизији тренутно сасвим одговара да форсира ријалити “Малдиви” који има много умивенији садржај од “Парова”.
И овде је све спремно за почетак “Парова”, и то буквално у року од неколико сати може да почне пренос из виле, али и на “срећној” телевизији калкулишу и ако не крене “Фарма”, неће стартовати ни “Парови”…
Ко ће први попустити и коме ће досадити ова својеврсна “чекалица”, видећемо…
Како се међусобно прозивају Тамара и Сораја, погледајте ОВДЕ!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА