Најновије

ОБРАЧУН У СПС-У: Пљуште увреде између Дијане Вукомановић и Новице Тончева!

Вербални рат између највиших функционера СПС не престаје. Чланови Председништва социјалиста Новица Тончев и Дијана Вукомановић настављају са прозивкама у медијима и на друштвеним мрежама.

Дијана Вукомановић (Фото: СПС)

Тончев је и овог пута покренуо сукоб, када је у изјави за медије упитао "да ли било ко верује да би Дијана Вукомановић сломила један нокат или трепавицу за било ког локалног социјалисту".
- Лако је бити социјалиста у кругу двојке, а тешко је нама ван Београда да у исто време сачувамо одборнике, породицу и здравље - рекао је Тончев одговарајући на питање да ли ће локални социјалисти без подршке централе успети да сачувају одбор СПС у Белој Паланци од напредњака. Није прошло ни 24 сата, а на твитеру поводом изјаве Тончева, огласила се Дијана Вукомановић. Она је на свом налогу поставила питање да ли би "друг Тончев скинуо једну од четири звездице са свог луx хотела да изгради добротворну кућу". Вукомановићева је поставила и линк са текстом о отварању хотела у Нишу, чији је власник управо Новица Тончев. - Његов проблем ако му је тешко да буде члан СПС и милионер - написала је председница ИО СПС на твитеру.Председник општине Сурдулица није снизио тон, већ је наставио у старом ритму. - Неозбиљно је да ме прозива неко ко је на свом бирачком месту број 119. на Новом Београду од 2.050 уписаних бирача освојио 55 гласова или 2,5 одсто, али тај податак говори о домету њених способости као председнице извршног одбора. Нисам мађионичар као Дачић који је извукао 2010. као анонимуса и зечицу из шешира и дао јој фотељу - каже Тончев. Ово није први јавни сукоб Новице Тончева и Дијане Вукомановић. Пре две недеље председник општине Сурдулица замерио је председнику СПС Ивици Дачићу да лоше води кадровску политику у странци од 2012. године, те да су "око њега шлихтаре и неки анонимуси, који дрмају у странци и по ресорима којима управља СПС у Влади“. - Он је обичан грађевинац. Његова фирма би могла да поправи плафон у сали за састанке као што је и обећао - одговорила му је тада Вукомановићева. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА