Најновије

Николић: Нећемо дозволити да нас било ко изненади

БEOГРAД - Председник Србиjе Tомислав Николић изjавио jе да Србиjа прати ситуациjу у Босни и Херцеговини и да неће дозволити "да jе било ко изненади".

Томислав Николић (Фото: predsednik.rs)

Oн каже да jе после ратнохушкачких порука коjе су стигле из Сараjева прикупио све релевантне безбедносне информациjе.
Савет за националну безбедност jош неће држати седницу поводом политичких тензиjа у БиХ, али то не значи да не пратимо ситуациjу, рекао jе Николић у изjави за "Вечерње новости".
"Разговарао сам а председником владе Aлександром Вучићем, представницима поjединих служзби али и начелником Генералштаба Воjске Србиjе коме сам предочио потребу да воjска своjе редовне активности обавља са много више пазње због околности на коjе не можемо да утичемо и ситуациjе коjа нас свакако дотиче," рекао jе Николић.
Николић каже и да jе на запаљиве изjаве поjединаца из БиХ Србиjа реаговала више да би се смириле тензиjе у региону него што им придаjе значаj.
"O политичким импликациjама би могло да се расправља након било какве реакциjе Бакира Изетбеговића, коjу с правом очекуjемо. Халиловић jе миноран политичар и с њим би могле да расправљаjу неке наше 'jуноше' политичари'", рекао jе он.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА