Најновије

РИЈАЛИТИ СЕ НАСТАВЉА: Змај од Шипова тужи Додика и шаље га у затвор!

Ако Додику икада ико дође главе, то јест смени га са места председника РС, неће то бити ни Бакир Изетбеговић, ни страшне западне силе, то ће урадити нико други већ Змај од Шипова!

Змај од Шипова (Фото: ТВ Хепи)

А Змај се намерачио да га смести у затвор јер га је Додик, како тврди, брутално извређао, исмејавао га и претио му!
Наиме, Душко Томић, адвокат Илије Граховца, познатог као Змај од Шипова, учесника ријалити програма „Парови“, данас ће у тужилаштву у Бањалуци поднети кривичну пријаву против Додика, који је, како каже, отворено претио његовом клијенту и угрозио му безбедност у малом месту какво је Шипово. Тој и више него комичној и јединственој ситуацији имали су прилику да присуствују грађани Шипова у уторак, када су дошли на предизборни скуп Додиковог СНСД-а.
Таман што се Додик уживео у свој предизборни говор, из публике су се зачула добацивања: 
- Када крава да 10 литара млека, па се баци ногом и све проспе, боље да да седам или осам - почео је да грми из чиста мира Илија Граховац.
Председник РС ушао је у расправу са њим, али све време не скидајући осмех са лица...
- Добро је! Ајде тамо на ону телевизију своју, немој се нама овде мешати, па ко хоће да те гледа, нек те гледа. Сада је ово мојих пет минута, није твојих и немој да ми се мешаш, немој ништа више да кажеш. Ћути, ћути, ћути, ћути... - загрмео је Додик. Након тога уследио је аплауз присутних, а Додик је наставио:
- Не можеш ти надвикати микрофон, знам ја ударити шаком од сто - кроз смех је рекао Додик и добио још један аплауз.
Међутим, према речима Душка Томића, ова ситуација није нимало наивна, ни смешна. Због ње ће, како најављује, Додик морати дебело да плати.
- Он је Змаја исмејао, извређао и на крају му отворено претио. Знате ли ви шта значи када вам неко каже: „Лупићу шаком од сто“? То је отворена претња, позив на линч, угрожавање безбедности, а притом, да ствар буде гора, он је за те своје речи добио подршку, односно, аплауз присутних, његових присталица, чиме је охрабрио сву ту руљу да крене на Змаја. То је толико безобразно и некултурно било, Додик није хтео ни да саслуша шта Змај има да му каже, већ је одмах кренуо да демонстрира силу и да га ућуткује. Додик се понаша као Хитлер или Стаљин. Змај га је много волео, хвалио га где год је стигао и причао само хвалоспеве о њему, а овај му тако вратио - у даху каже Томић.
Он додаје да се Змај од тог дана осећа лоше, као и да је искључио све своје телефоне.
- Пробајте да замислите колико је њему тешко - бити исмејан од Додика у малом месту као што је Шипово стварно је озбиљна ствар. Управо због тога кривична пријава једино је решење да плати за оно што му је урадио - завршава Томић.

Марић: Илија хоће у политичаре

Новинар Миломир Марић, који је, како сам воли да каже, лично створио Змаја од Шипова, расправу Додика и Змаја објаснио је следећим речима: - Змај жели да се укључи у политички живот. Он је Додиков обожавалац и не могу да схватим да је Додик у њему видео неку конкуренцију. Он је хтео да уочи референдума нешто каже, а Змај је требало мало да сачека. Не треба одмах да се укључује у политички живот, јер није тренутак. Али он просто гори од жеље да нешто буде, жели да буде политичар јер њему је све ово у ријалитију мало, то је њему била само успутна станица. Разумем што се Додик изнервирао, јер га је Змај прекидао док је говорио у озбиљним стварима. Змај често нервира и мене, који сам га створио, зато што нема такта, понаша се како му дуне. Змај није свестан историјског тренутка Републике Српске јер за њега је историјски тренутак буквално оно што му падне на памет. Како је изглеао дуел између Додика и Змаја, погледајте ОВДЕ! Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА