Најновије

ПЉУВАЧИНА: Заратили Јешић и Вулин!

Потпредседник Демократске странке и некадашњи први човек општине Инђија Горан Јешић брутално је на свом Твитер профилу извређао министра за рад, борачка и социјална питања Александра Вулина упоредивши га са одлазећим министром културе Хрватске Златком Хасанбеговићем, човеком који велича усташтво, који позира са контроверзним певачем Томпсоном, и кад год стигне, грли хрватску заставу с усташким грбом и натписом „ФранкфУрт“, са великим „У“!

Горан Јешић (Фото: Јутјуб)

- Колики тачно морон мораш бити, па гласати за двојајчане близанце Вулина и Хасанбеговића? - написао је Јешић на Твитеру.
Међутим, министар Вулин му није остао дужан, већ га је подсетио да је штета што није тако речит када су у питању неке друге ствари и навео да га нимало не изненађује његов прост речник и компарације.

- Нисам ни очекивао да ће Јешић умети да изговори реченицу без псовки и увреда. Штета што није тако речит када га питате за станове у Бечу, нове „аудије“, пословања породичних фирми са државним корисницима, или о закупу државног земљишта у општини Инђија. Ако има стида, нека се извини милионима грађана Србије који су гласали за нашу листу, а мене слободно нека вређа. Таква политика га је и довела ту где јесте, само нека настави - рекао је Вулин за Ало. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА