Најновије

ДАНАС ЈЕ ДАН 999: Спремите се, ево шта нам доноси тај број!

У нумерологији, 9. септембар 2016. године преводи се у број 999 с обзиром на то да је у питању девети дан деветог месеца у деветој години 2016 (2+0+1+6 =9).

Данас имаћемо ретку прилику да прочистимо сву кармичку енергију (Фото: rawstory.com)

Тог датума имаћемо ретку прилику да прочистимо сву кармичку енергију коју смо накупили у протеклих девет година и 9-9-9 енергију која је у блиској вези са токсичним везама које привлачимо или одржавамо.
Све нити које нас енергетски повезују са људима и ситуацијама које су штетне по нас или нас ограничавају на било који начин биће прекинуте током овог периода омогућавајући нам тако да одемо од свега негативног са осећајем мира, љубави, саосећања и опроштаја у срцу. Ово се посебно односи на удаљавање од друштва сваке особе која редовно изазива свађе, показује агресију, вара и покушава да манипулише нама. Не само да ће ово означити крај деветогодишњег циклуса који је био посебно окрутан, већ можемо да очекујемо и почетак нове фазе. Број девет носи енергију сваког броја пре њега и због тога представља акумулацију почетака, средина и завршетака. У питању је финални број па тако његова енергија означава завршетке, али и узбудљиве почетке. Веома је важно да се решимо свих застарелих циклуса пре него кренемо са новим. Када се једна врата затворе, истог тренутка отворе се друга. Када постоји само једна деветка, то је позив да завршимо одређенму животну фазу, међутим, када су у питању три, снага и ритам броја се појачава и због тога је позив да завршимо циклус хитан и финалан. Енергија овог броја не може се порећи и уколико постоје животна поља на која морамо да се фокусирамо нећемо моћи да игноришемо или одбијемо промене које је потребно спровести. Изговори нам неће помоћи. Енергија не узима таоце и веома је снажна, па се препоручује да је искористимо током наредних неколико недеља. У питању је порука која означава последње упозорење да затворимо кармичке периоде и фокусирамо се на све типове веза које нам наносе емотивну, менталну или физичку штету. Врло често заборављамо да смо као одрасле особе одговорни за све интеракције са људима. У сваком тренутку можемо да одемо од свакога и свега што уништава нашу личност или нам наноси бол. Ипак, ово не значи да ти потези не носе одређену одговорност. Потребно је да рационализујемо и користимо разум и одредимо све ствари које су у животу лоше по нас. На тај начин ћемо доћи у снажну позицију која нам омогућава да прихватимо, славимо и негујемо своју личност, а то ће заузврат оплеменити и нашу околину. Како се ово поглавље нашег живота завршава, можемо да се окренемо и интуицији како бисмо били сигурни да наше одлуке долазе право из срца. Број 999 је ретка анђеоска секвенца и сваки пут када је затражимо, добићемо прегршт духовних савета који ће нам помоћи у животу. Можда се може учинити да је енергија броја 999 оштра и нагла, али је она заправо веома нежна, саосећајна, мудра и пуна љубави. Она нам помаже да разумемо и потом из живота избацимо све токсичне ствари и особе за које смо последњих година били везани. Ако се препустимо његовој енергији, бићемо јасно вођени ка нашој предодређеној путањи, страстима и везама. Након веома дугог периода, напокон је дошло време да самоуверено кажемо: “Сада је напокон доста” – и то заиста мислимо. Извор: 24сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА